politics1

Fund Raising för politiska val

I de flesta fall kommer en omröstning med donationen. Detta är det verkliga politiska kapitalet. Varje röstberättigad väljare har bara en röst. Att övertyga dem om att tillbringa omröstningen med din kandidatur är målet.

Hur samlar jag in de pengar jag behöver för att vinna? Det är inte tillräckligt bra att samla in pengar för att kandidera till ett förtroendeuppdrag, det är obligatoriskt att kandidaterna samlar in tillräckligt med pengar för att faktiskt vinna. Timmarna, stressen, drömmarna, de politiska formationerna, handskasen, knackar på dörrar och slutligen kommer bönerna på valnatten att vara desamma oavsett.

Vår verksamhet

Metoderna för att samla in pengar har förändrats sedan valet 2000 och Arizona senator John McCain kampanjer starka insatser kapitalanskaffning via Internet visade den politiska världen att små donationer har så mycket eller mer inverkan som stora donationer. Den största fördelen för små givare är vad som är kopplat till donationen. I de flesta fall kommer en omröstning med donationen. Detta är det verkliga politiska kapitalet. Varje röstberättigad väljare har bara en röst. Att övertyga dem om att tillbringa omröstningen med din kandidatur är målet.

Vi kan lära oss mycket av den senaste tidens kreativitet musikern “Prince”. Nyligen ändrade han på egen hand hur musikindustrin beräknar skivförsäljning. Det var hans idé att inkludera i konsertbiljettpriset till hans show, priset på hans senaste album. Fläkten fick en stor konsert plus en CD-skiva. Prince fick en nummer ett ranking för rekordförsäljning av hans senaste CD. Ingen behövde gå in på en butikslokal. Alla var en vinnare.

Reflektioner från valet 2018 av ledande forskare

Att nå ut till stora dollar bidragsgivare är ett måste, vare sig det statewide eller nationella val, men nya metoder kommer att ge seger till kreativa kampanjer. Dagens utmanas är att hitta lysande sätt att uppnå flera mål. Att få väljarnas monetära stöd, få deras röst och få deras hjälp att berätta för sina vänner och familj om din kandidatur.

Jag tror inte att det räcker med att ha en Pay Pal® länk på din hemsida och hoppas att kontanter kommer in. Du måste erbjuda värde med donationen. Håll det lagligt och vara kreativ och du kommer att hitta framgång på lokal och nationell nivå.

Comments are closed.